luni, 5 ianuarie 2015

De la Cluj

Off the Wall – un restaurant altfel, la Cluj

 
Doi canadieni şi-au deschis un restaurant aparte în Cluj. Off the Wall e numele  şi off the wall e şi conceptul prin care restaurantul din Piaţa Muzeului se remarcă pe piaţa clujeană.
IMG_4480
Off the Wall este un restaurant unde sunt aşteptaţi atât studenţii, cât şi cei care vor să ia masa într-un local plăcut, cu o atmosferă prietenoasă, caldă şi, mai ales, într-un spaţiu în care nu se fumează.
downstairs off the wall
Originalitatea restaurantului vine prin conceptul altfel prin care se remarcă. În restaurant veţi descoperi, pe lângă meniul care se schimbă în funcţie de sezon, de bucatele ieşite din comun faţă de ce ne-au obişnuit restaurantele clujene, o bucătărie deschisă, în care bucatele proaspete de la producătorii locali se transformă în mâncăruri pentru toate gusturile şi un personal mai mult decât prietenos. De asemenea, clujenii sunt aşteptaţi să descopere o selecţie delicioasă de vinuri româneşti.

2 comentarii:

  1. Ce bine arata si ce mult mi-as dori si eu sa ajung la Cluj. Am auzit ca e superb si stiu ca o sa-l vizitez odata. Pupici, Liuba x

    RăspundețiȘtergere
  2. Distractie maxima sa aveti'

    RăspundețiȘtergere